x
Buddha to Buddha (klik hier om te lezen) - Juwelier Schouten

Batul Loomans, een ongebruikelijke naam maar het past goed bij het ongebruikelijke merk dat Buddha to Buddha is geworden en hij oprichtte. Ongebruikelijk en opvallend zijn ook de kernmerken van de  forse afmetingen van de sieraden. De eerste sieraden die in de PC hooftstraat lagen waren dan ook een instant-hit en dat is alweer een flinke tijd geleden, zo rond 1997.

De sieraden worden in Azië gemaakt, meer specifiek in Bali, in een eigen fabriek. Dit heeft natuurlijk voordelen, het is een lage-lonen land wat de kosten voor Buddha to Buddha laag houdt. Anderzijds geeft het bedrijf hierdoor mensen de gelegenheid een fatsoenlijk en stabiel inkomen te verdienen. We mogen er ook vanuit gaan dat de mensen daar in een moderne fabriek en in gezonde omstandigheden hun werk doen. Het heeft wel de groei van B2B beperkt, goede vakmensen zijn immers schaars in Bali.

Maar een productieproces in Bali is niet wat Buddha to Buddha uniek maakt, hooguit wat exotischer. Het is vooral het krachtige design van Batul dat zorgde voor de waardering voor het merk. Het is al jaren een behoorlijk populair merk onder de jonge dames en stoere heren (doorgaans 20-45 jaar). En daar draagt de prijs ook wel in bij want het is niet voor iedereen weggelegd. Het merk heeft daardoor een zekere mate van exclusiviteit gekregen. En jongeren van nu, eigentijds en eigengereid, voelen zich hiertoe vanzelf tot aan getrokken. Het stoere, rauwe karakter van Buddha to Buddha schopt tegen het strakke en saaie aan, reden waarom ook lang niet ieder potentieel verkooppunt Buddha to Buddha sieraden mogen verkopen.

Juwelier Schouten is wel zo’n hippe, trendy juwelierszaak waar Buddha to Buddha mag worden verkocht. Populaire modellen gaan dan ook nogal hard, terwijl de voorraad bij de leverancier ook maar beperkt is.

Het voordeel om Buddha to Buddha sieraden bij Juwelier Schouten te kopen is simpel: u weet dat het bij ons echt is. Als populair merk is er veel namaak in omloop (vaak nog duur ook) terwijl het materiaal geen sterling silver is.

Koop daarom veilig en snel online bij ons in de webshop, of kom gewoon gezellig naar onze hippe winkel aan de Middenwaard 15 in Heerhugowaard.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!