x
Over ons - Juwelier Schouten

Over ons

Juwelier Schouten is sinds 1975 gevestigd in Heerhugowaard en uitgegroeid tot één van de meest exclusieve zaken van Noord Holland.

Juwelier Schouten is bekend om zijn kwaliteit, kwantiteit, gezelligheid en niet te vergeten zijn fantastische service.

Tevens zijn wij aangesloten bij de NJU (De Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche), welke de belangen van de detailhandel in gouden en zilveren sieraden, horloges, uurwerken, edelstenen en aanverwante artikelen behartigt.

Ons assortiment sieraden is groots. Bij ons vindt u de mooiste gouden sieraden, bestaande uit colliers, ringen, armbanden, broches en etc.

Tevens verzorgen wij gaatjes in de oren van kinderen en volwassenen. Wij prikken gaatjes van kinderen vanaf 3 jaar en doen dat met 2 personen tegelijk.

Oud goud

Het is zonde als u gouden producten in huis heeft liggen, waar u niet meer naar omkijkt. Bij Juwelier Schouten nemen wij oud goud in tegen een zeer scherpe prijs. U krijgt de keuze om het geld contant te ontvangen of in de vorm van een tegoedbon, zodat u wat moois bij ons kunt uitzoeken.

Om alvast een eerste indruk op te doen van de producten die wij in de winkel hebben liggen, verwijzen wij u graag door naar onze webshop. Als u al enthousiast bent over een sieraad of horloge, dan kunt u deze uiteraard online bestellen!

Legitimatie is verplicht, het goud wordt alleen ingenomen als u boven de 18 bent en bedragen boven de € 250,00 wordt per bank overgemaakt.

U hoeft geen taxatiekosten te betalen ook niet als u besluit van de inname af te zien.

Wij zien u graag tegemoet in onze winkel in Heerhugowaard!

Babylon

Grand Café | Restaurant | Hotel

Mooi begin van een echte ontmoeting. Bijvoorbeeld in ons Grand Café, het restaurant of het splinternieuwe hotel met 18 kamers. Of u nu komt voor een snelle echte espresso of een meerdaags arrangement… U kríjgt het Babylongevoel. En dát is oké!

Beleveniz

Wedding & partyplanners

Complete voorbereiding en organisatie van een fantastische dag of avond. Wij hebben vooraf alles duidelijk met elkaar besproken en ik geef de dag of avond vorm. Op die manier kunnen familie en vrienden ook zorgeloos genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!