x
Pandora & Kerst (klik om te lezen) - Juwelier Schouten

Pandora.. unforgettable moments

Pandora.. zeer bekend in Nederland om haar uitgebreide bedel-collectie en daarom besteden wij van Juwelier Schouten aandacht aan dit bijzondere merk. Temeer omdat het nu half november is en de komende feestperiode weer nieuwe onvergetelijke momenten doorgebracht kunnen worden met dierbaren, of denken aan hen die er niet meer zijn.

We nemen u even terug naar 1987, in dat jaar werd Pandora een groothandel onder leiding van goudsmid Per Enevoldsen en zijn vrouw. Gevestigd in Kopenhagen, maar alle sieraden werden toen al gemaakt in het verre Thailand. Een bijzonderheid is wel dat Pandora dat vooral doet met gerecycled goud en zilver. Dat maakt uiteraard het materiaal niet minder waardevol, maar wel ecologisch een stuk gezonder voor mens & maatschappij.

In Thailand hebben ze eigen fabrieken zodat kwaliteit en werkomstandigheden goed zijn georganiseerd. Anders dan de textielindustrie houdt Pandora in de hele keten veel meer de regie. De foto’s hiernaast geven een goede indruk van de goede werkomstandigheden. En het zijn ook niet een paar werknemers, er werken zo’n 12.000 mensen in Thailand voor Pandora!

Pandora is sinds 2010 beursgenoteerd nadat de heer en mevrouw Enevoldsen in 2008 60% van het bedrijf verkochten aan een investeringsclub. Deze zette vervolgens nog een enorme groei in gang, waardoor Pandora nu de derde grootste producent is van juwelen. Alleen Cartier en Tiffany zijn qua omzet nog groter.

Pandora is een wereldwijd succes, ook in Nederland zijn er veel trouwe fans. Voor heren is Pandora bovendien ontzettend leuk om te geven. Je start met een basis-armband en bij elke bijzondere gelegenheid kan er een bedel bijgekocht worden. Zo geef je betekenis aan sieraden en maakt het kiezen voor een cadeau voor je vrouw/partner ook iets makkelijker. Als juwelier helpen wij u daarom graag een goede keuze te maken!

Pandora vinden wij daarom het perfecte geschenk voor de feestdagen dus mannen:¬† verras je geliefde eens met zo’n bijzondere Pandora bedel!

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!