x
Voorjaar - Juwelier Schouten

Het is bijna maart en hoewel het nog vriest in Nederland kijken we met z’n allen uit naar het voorjaar (wij bij juwelier Schouten wèl in elk geval!). Ook al duurt het nog een maand voordat het weerkundige voorjaar begint.. wij beginnen gewoon alvast!

Dat doen we onder andere door al wat mooie artikelen in de uitverkoop te plaatsen om ruimte te maken voor de nieuwe collecties. Vooral gezien de hoge kwaliteit van Seiko en Maurice Lacroix horloges zouden we verwachten dat onze aanbiedingen snel door liefhebbers van deze merken worden weggeplukt!

Verder staat het de komende tijd weer in het teken van de voorjaarscollecties van sieradenmerken zoals Buddha to Buddha, Pandora en Trollbeads. Die artikelen hebben wij overigens sneller beschikbaar in onze winkel dan dat we ze kunnen toevoegen aan onze webshop, dus wij nodigen de vroege vogels uit vooral te komen shoppen bij ons in de winkel en om u te laten informeren over de mooie voorjaarscollecties.

Tulpen zijn er natuurlijk nog niet te bewonderen in het Nederlandse straatbeeld, daarvoor moeten we echt nog een maand geduld hebben. Maar met het onderstaande beeld brengen we u alvast een beetje in de stemming.

Kortom, kom dit voorjaar vooral bij ons de winkel binnenstappen, want ook al is het buiten koud, binnen bij ons kunt u rekenen op onze warme gastvrijheid!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!